Apakah emoji anda?

Selamat pagi semua ~ Jom kenang balik zaman awal bercinta dulu, berapa umur anda waktu mula-mula berkenalan dengan pasangan? 😘 Komen emoji anda di bawah!

Apakah emoji anda?
695 Balas

❤️ saya jodoh dari family, sebb nya saya sibuk jaga ayah saya yg sakit sampai lah dy meniggal. Saya mls nk pikir2 cinta ni, demi ayahanda kerja pun saya berhenti. Masa ayah sakit tu baru kenal suami. Tu pun dua kali tub2 ayah meniggal, hari kelima ayah meniggal terus kena tunang, 😂 dy mcm terkejut wei xdan bercinta kenai pun dak sgt. 🤣🤣 pastu tunang sebulan terus kawen.. dy lagi rasa mcm xcaya noh kawen. Masa akad nikah tu xnages xapa, kosong ja perasaan ni, tw dak hati dgn pikiran nuu dekat ayah dlm alam lain tu 😌 kenapa ayh aku xdak jdi wali, pelik2 ja masa tu. Redho jala sebb semua nya ikut keinginan ayah & kehendak dy sebelum dy p, dy dah pesan suruh kawen kan dedua ank dy lepas tu terus Al-fatihah buat ayah saya. Jasa jaga ayah tu dy balas berlipat ganda la skrg ni Alhamdulillah syukur 🤲🏻