Apakah emoji anda?

Selamat pagi semua ~ Jom kenang balik zaman awal bercinta dulu, berapa umur anda waktu mula-mula berkenalan dengan pasangan? 😘 Komen emoji anda di bawah!

Apakah emoji anda?
695 Balas

Kenal suami masa tu umur sy 17 & suami 19. Thn 1996 & thn 1998 kmi kwin. Alhamdulillah prkhwinan kmi msih lg kkal smp ke ari ini. Ank pun dh nk msuk 5. Masa tmpoh brkwn dlu suami sllu mnjga & mngmbltau keadaan sy sbb dlu sy dok mnyewa keje jauh dri fmily. Sifat kperihatinan dia mmbuatkn sy pilih dia jdi suami.