Apakah emoji anda?

Selamat pagi semua ~ Jom kenang balik zaman awal bercinta dulu, berapa umur anda waktu mula-mula berkenalan dengan pasangan? 😘 Komen emoji anda di bawah!

Apakah emoji anda?
695 Balas

❤️ saya broken home, kenal betul betul masa tengah down, terpaksa drop out uitm sebab parents cerai sorang ke perak sorang ke johor, kena jaga adik dua orang dekat selangor. Time tu hampir buat benda bodoh & lari dari tanggungjawab tapi suami lah tenangkan. Alhamdulillah, tepat pada waktu. Sebelum ni tak pernah terfikir nak bercinta sampi orang gelarkan bakal anak dara tua. Rancangan Allah yang terbaik.