Apakah emoji anda?

Selamat pagi semua ~ Jom kenang balik zaman awal bercinta dulu, berapa umur anda waktu mula-mula berkenalan dengan pasangan? 😘 Komen emoji anda di bawah!

Apakah emoji anda?
695 Balas

❤️ baru sebulan kena tinggal dtg la si pemberi kata semangat dgn niat hanya nk kawan je sbb dh xnk berharap lagi ade jodoh ade la. Pd mlm birthday sy die ajak kawen dan sy pn jawab em xtahu takut kecewa lagi. Dlm mase sebulan lebih turun naik pejabat agama bersama alhamdulillah bulan 3 selamat jadi isteri die. Perkenalan yg singkat❤️🥰