Apakah emoji anda?

Selamat pagi semua ~ Jom kenang balik zaman awal bercinta dulu, berapa umur anda waktu mula-mula berkenalan dengan pasangan? 😘 Komen emoji anda di bawah!

Apakah emoji anda?
695 Balas

😜masa umur 17thn..suami masa tu umur 19thn..suami slalu nmpk sy balik sklh..dia snyum2 kucing😂😂dia masa tu keja..kami start bekawan masa sy 18thn...dari situ la bcintan cintun smpai skrg alhamdulillah..umur 24thn sy khwin ngn dia..dan skrg da nak masuk anak 5org da anak kmi🤭