Apakah emoji anda?

Selamat pagi semua ~ Jom kenang balik zaman awal bercinta dulu, berapa umur anda waktu mula-mula berkenalan dengan pasangan? 😘 Komen emoji anda di bawah!

Apakah emoji anda?
695 Balas

masa kenal dgn suami umur sy 16 suami 17 😜 asal kenal nya berpunca dari sepupu sy yg belajar dkt pondok skli dgn suami bagi no dkt suami,suami plk hari2 duk htr chat tapi sy x layan sbb tak knl pastu masa tu kita budak sekolah kan baru nk up mana nak layan budak2 pondok nie 😂 😂 lps je habis spm sy dapat sambung belajar dkt dgn rumah suami,sejak tu lah mula rapat 🤭🤭 disebabkan sy jauh dari family jadi suami lah yg selalu tlg sy kalau ada apa2 suami lah yg selalu tlg 🥰🥰 lps hbis je prktikal terus tunang,spatut nya nikah 2020 tapi tunda sbb masa tu tgh pkp pastu sy plk hilang keje jadi tunda lah awal tahun 2021 ❤️❤️ alhamdulillah sekarang dah ada anak,bru je 45hari 👶😍

2y ago

rezeki awak 🤭