Apakah emoji anda?

Selamat pagi semua ~ Jom kenang balik zaman awal bercinta dulu, berapa umur anda waktu mula-mula berkenalan dengan pasangan? 😘 Komen emoji anda di bawah!

Apakah emoji anda?
695 Balas

Darjah 4 😹 Mula taktau dia jiran taman ehh ehh tau tau suami sendiri 🤣 Semuanya berpunca dari nasi lemak yang mertua jual dengan doa mama sebab masa nak pi skolah atau ngaji wajib beli nasi lemak yang mertua jual sampai mama kata jadi menantu Cik Maa laa 😆 Heran sungguh laa and kalinih nasi lemak favourite tu bila nak makan, mertua buatkan jaa takyah nak beli beli dahh 🤣