Apa Si Kecil Buat Di Dalam Rahim?

Hi Mommies! Mana antara berikut yang anda rasa si kecil lakukan di dalam rahim anda?🤰🏻Berpusing atau menggeliat? Kongsikan pilihan anda dengan kami dan pengguna pada ruangan komen di bawah, OK!🤗

Apa Si Kecil Buat Di Dalam Rahim?
46 Balas

Ya Rabbi... semua sekali!!! 😂 paling tak tahan bila dia streching kaki dia dari kiri ke kanan badan...rahim tu macam kena sagat je dengan badan kecik dia 🤪😅

Rasanya semua, tapi selalu tunjuk skill kat mama je kalau papanya tunggu nak tengok dia respon mmg sajeee je buat2 tido kan😏😆

Semua! Selalu pagi2 buta, dengan petang-petang baby dah start berzumba dalam tummy, dia tak bagi mommy dia tidur masa tu😂

Blm merasakan semua nya, entah bila bole merasakan pergerakan si kecil nie

Yang paling sakit bila baby tendang kena rusuk sakit dia ngilu 5 hari

😍😍😍 ternyata mcam2 gaya baby buat dlm perut dibu. Comeell...

Sy dah merasakan semua...dh keluar bby boy..sbb tu lasak dlm perut mummy

Semua d atas buat..memang letih d buatnya hu..hu..sabar je la

Kalau perut kerap keras tu agak2 baby buat apa ye??

Macam2 die buat didalam prut mummy nie😆😆