Buah Untuk Tahun Pertama Si Kecil

Selamat Pagi! Antara 5 buah di bawah, mana satu yang anda pernah beri si kecil anda? 🍌🍎🥑 Ini adalah antara buah-buahan yang bagus untuk si manja! Kongsikan dengan kami dan pengguna lain jawapan anda di ruangan komen, OK!

Buah Untuk Tahun Pertama Si Kecil
156 Balas

Baby masi dlm kandungan. Smgla dia suka avocado. Sbb saya peminat tegar avocado dr kecik.. Hehe

Pminat pisang n buah2 yg asam manis... Manga, apple, anggur, oren..

Tembikai, apple, pisang, timun, brokoli, anggur, cherry tomato.

buah mangga 😍 favourite si kecik sampai mkn X berhenti

semua saya penah bagi🙂tp ank paling suka epal

Epal, mangga, betik ngn buah naga

Semua d atas kecuali tembikai susu..😊😊😊

Epal dgn mangga..pisang pernah try..baby X suka

Tembikai Dragon fruit Betik 😅 tak pe ke ha

semua diatas pernah beri pada anak Saya ..