Tempoh Anda Dalam Dewan Bersalin

Selamat pagi, Mommies! Yang sudah ada pengalaman bersalin, boleh kongsikan sedikit dengan Min berapa lama anda berada dalam dewan bersalin?

Tempoh Anda Dalam Dewan Bersalin
117 Balas

♥️lbih kurg 30 minit dua2 anak..anak prtama msuk ward dlu sminggu sbleum brsakin sbb prem & contraction awal.hri ke7 bru brsalin slepas 30 minit dlam l.room.anak kedua pecah ktuban kt rumah tp xdak sakit.smpai hospital check bukaan dan 6cm.smentara nk msuk l.room misi dok buat lmbat,dh msuk l.room x smpai 30 minit dah pggil dktor ckap nk berak.dktor kta dh bleh teran..alhamdulillah anak kedua tanpa koyak tnpa jahit.hrap anak ktiga nnti pun x jahit