Apa barang pertama mommy ya?

Hi selamat pagi hujung minggu semua🥰 Jom berkongsi dengan min dan pengguna lain pagi ni. Apa barang pertama mommy beli selepas mendapat tahu mommy pregnant ya?😍 Mesti mula-mula dapat tahu tu seronok kan, rasa nak beli semua je satu kedai barang baby😆

Apa barang pertama mommy ya?
70 Balas

daddy belikan pregnancy pillow utk mommy . skrg dh masuk 18w. mommy bru belikan rak beroda utk letak pampers & minyak² baby. 😅.. yg lain² tggu masok 6,7bulan laaa