Apa barang pertama mommy ya?

Hi selamat pagi hujung minggu semua? Jom berkongsi dengan min dan pengguna lain pagi ni. Apa barang pertama mommy beli selepas mendapat tahu mommy pregnant ya?? Mesti mula-mula dapat tahu tu seronok kan, rasa nak beli semua je satu kedai barang baby?

Apa barang pertama mommy ya?
70 Balas

daddy belikan pregnancy pillow utk mommy . skrg dh masuk 18w. mommy bru belikan rak beroda utk letak pampers & minyak² baby. ?.. yg lain² tggu masok 6,7bulan laaa