barang baby

mommy saya nak beli barang baby.tapi tak tau kena beli barang apa je. sebab nih anak pertama saya.ada sape2 nak bagi tau tak?

2 Balas

1.barut 2.bedung 3.napkin 4.pampers newborn 5.nappy liner 6.cream baby 7.minyak angin baby 8.stroller 9.carseat baby 10.mandian baby 11.glove & stokin 12. Baju newborn 13.tilam baby + bantal + selimut 14.tub mandi baby

Anything you like sis. Kalau saya baju 😘 taktahan tengok baju kecik2 comel2.