Selamat Tahun Baru Cina !

Selamat menyambut tahun baru cina kepada semua pengguna yang meraikannya🏮🧧 Gunakan Bingkai/Pelekat Istimewa bersempena dengan Chinese New Year di Photobooth hari ini🥰 Walaupun tahun ini mungkin sambutan tidak meriah seperti tahun sebelum-sebelumnya, jangan lupa untuk sentiasa mengingati mereka yang jauh di mata👲 Semoga tahun baru ini memberikan lebih kejayaan buat kita semua🤝 Xin nian kuai le!

Selamat Tahun Baru Cina !
2 Balas

Okay min 👌🏻👌🏻 Selamat tahun baru cina buat semua warga TAP, terutamanya bagi yg merayakan ⛩️🍊 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Happy Chinese New Year 🧧 #tapsupermom #tapactiveusers