Selamat Menyambut Hari Thaipusam!

Dikesempatan ini, kami dari team theAsianparent ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Thaipusam kepada semua pengguna yang meraikannya. Semoga perayaan ini diraikan dengan penuh gembira disamping keluarga dan orang tersayang. Jangan lupa untuk berkongsi gambar kemeriah sambutan Thaipusam bersama kami dan pengguna lain! ?

Selamat Menyambut Hari Thaipusam!
16 Balas

On our great day (Thaipusam),I have confirmed pregnant on taking home test. Its an unforgettable day for me and my husband

4y ago

congrats !

Selamat hari Thaipusam ??

Happy Thaipusam bagi yg meraikannya

Selamat hari thaipusam

I at at Batu caves......tdy

4y ago

happy thaipusam!

Selamat hari thaipusam

SELAMAT HARI THAIPUSAM

Selamat Hari Thaipusam

Happy Thaipusam day...

Selamt menyambut juga