Misi Pencarian #bayiTAPnovember bermula!

Pencarian #bayiTAPnovember kini bermula! Jom muat naik gambar bayi di Photobooth kami dengan menggunakan Pelekat/Bingkai tersedia sepanjang bulan ini dengan menggunakan #bayiTAPnovember ! Gunakan juga Pelekat/Bingkai Edisi Istimewa bulan ini dan hiaskan gambar si comel anda mengikut kreativiti anda. Semoga berjaya mommies semua 😘 *𝐍𝐎𝐓𝐀 : Bingkai/Pelekat Istimewa Edisi November boleh mula diguna pakai pada hujung minggu bulan November.

Misi Pencarian #bayiTAPnovember bermula!
15 Balas

Mcm mna nk dapatkan pelekat bingkai tu

😍😍😍👌🏼👌🏼👌🏼

tak de pon sticker babyTAPnovember?

3y ago

ada puan. Boleh tengok di bahagian pelekat untuk sticker #bayiTAPnovember dan di bingkai untuk frame :)

Yg lahir bulan November aje ker

tade pn pelekat bingkai tu

ni utk yg lahir blan nov saja ka?

3y ago

tak tak. terbuka untuk semua. cuma perlu letak #bayiTAPnovember dengan gunakan bingkai/pelekat di Photobooth mommy :)

mahu cuba lah. sy sertaii

3y ago

yeay. muat naik banyak-banyak ya! lagi banyak lagi tinggi peluang untuk menang :)

terbaik

xjpe bingkai nie

3y ago

ada puan. di bingkai page hujung hujung :)

,❤️