Haus Teramat

Hi, selamat ke kandungan if pkul 7 pagi sy dah start rasa haus sgt sgt and baby tak gerak gerak lagi dah 9 pagi. Sy dah cuba air rendaman kurma and minum air masak banyak banyak, still haus gila. Semalam xpuasa sebab rasa haus juga 😭 argh serba salah

13 Balas

Samalah macam saya, semalam alhamdulillah penuh puasa. Harini baby dah kurang gerak. Rasa macam nak berbuka kesian baby rasanya. Kita pun risau sebab dia tak gerak

1y ago

Hii awak dh berapa week?

tidak d galakkan ibu preggy puasa klw x thn. kena buka sian kat bby. klw thn kita thn klw x, baik buka. sya ada baca cera ustaz uai x cya tngok yutub

xperlu puasa jika ibu yg xmampu. 1. berbuka kerana ibu tidak mampu; qada 2. berbuka kerana bimbang pd anak yv dikandung; qada dan fidyah