Haus tak puas minum air

Ade tk tips hilangkan haus. Saya asyik haus je tapi bila minum air banyak perut senak kenyang😑.

6 Balas

Sy ada baca tanda gdm selalu haus.. lpstu sy sangkut gdm n mmg sllu haus. Tambah2 tidur malam mmg kadang2 terjaga sbb haus. Kdg2 bgun pagi tekak kering. Tp sy minum seteguk jela, nnti xlarat nk ulang alik toilet pulak kalau teguk banyakk2 mlm2

minum air sejuk sis.. boleh campur sikit perahan lemon n daun pudina.. kadang masa mengandung ni suhu badan kita tinggi jadi nak minum air sejuk je bagi reda kepanasan tu

sy pun kuat haus sbb ada gdm. lgi2 time tgh tdo. mulut jd kering. sy mnum steguk2 tp kerap. jgn mnum skali gus dgn kuantiti byk. mmg senak jdinya.

1y ago

ya sis. salah 1 tanda. akan kerap haus. sy hari2 mnum air sejuk. klau x sejuk rasa x puas. nak segar2

Bagus tu minum air. Tapi kalau awak risau boleh tnya doktor.

saya pulak klo mkn terlalu byk,perut pandai senak plk😊

awk ada gdm x?