Water lemon

Hi Mommiee out there. Im 4m2d and nak tnya tak de kesan kan kalau sy minum air lemon sbb bila minum tu sy rasa fresh sgt. Tp bila minum air putih jer rasa haus sgt. Sy suka sgt2 lemon. Mkn lemon n buat air lemon..

1 Balas

Boleh minum air lemon sis. Tp jangan banyak sgt. Minum secawan kecil tiap hari mungkin ok.

5y ago

Ada kandungan dalam lemon tu boleh merosakkan gg. Pastu blh mengakibatkan heartburn dan batuk. Hmm, ada lg risikonya tp x ingt dah kalau ambik berlebihan. Nurse yg sy tanya dulu syorkan dalam seminggu minum 2-3 kali saja. Sbb sy suka minum lemon suam juga sebelum ni 😃