Mommy ingat lagi tak ya?

Hi selamat hujung minggu semua mommies kesayangan🥰 Mommy ingat lagi tak apa perkataan pertama mommy katakan selepas bersalin?🤔 Min ingat lagi anak pertama, kedua sebut 'Allah' sambil menggigil tangan pegang baby atas badan🤧 Jom kongsikan pengalaman mommies di bawah😘

Mommy ingat lagi tak ya?
246 Balas

Allahuakhbar.. saya minta maaf misi 😂 sebab baby keluar da biru then misi tu kata "lain kali jgn buat mcm ni tau. teran kuat2. baby awk da lemas" haha pengalaman 😆