Apa nama anak ibu ayah? Dan apa maksudnya ya?

Hi selamat hujung minggu semua ibu ayah kesayangan🥰 Jom kongsikan di ruangan komen bawah👇 Apa nama anak ibu ayah ya? Dan apa maksudnya Boleh beri inspirasi kepada ibu ayah lain pula😉

Apa nama anak ibu ayah? Dan apa maksudnya ya?
94 Balas

Hajar Tasneem ( anak first ) ( nama ibu nabi ismail & air terjun syurga ) sec baby... tgh pikir lagi nk letak nama ape... sbb blom tahu jantina nya..

Nur=cahaya Hana=kebahgiaan,kejujuran @ penyayang dan hati yang baik Safiya=suci,soleh, tidak bermasalah,tenang,jujur dan ikhlas dlm persahabatan

°Airis Irsyad° Airis-Bunga, Irsyad-Petunjuk/Nasihat. °Naura Irdina° Naura-Sejenis Bunga, Irdina-Kehormatan kami/Kebajikan/Keberkatan.

Hanna Nur Humaira Hanna - Anugerah dari tuhan Nur - Cahaya Humaira - Si pipi meraj Letak Nur kt tgh2 sbb nk bg sama dgn Ibu 😊

nur amirah anwah-puteri lemah lembut/hati2 muhammad aqeel hakim-bijak lagi bijaksana muhammad aqeel arif-bijak lagi bijaksana

Ahmad Neji Hyder Ahmad : Terpuji Neji : Bijak Hyder: Singa(Berani) Saya letak Ahmad je. yg 2 lagitu ayh dia letak. hamboiii 😂

3y ago

iyaa sisss hhahaahahhaa

1)Amalin Fatina : Tidak mudah putus asa dan cantik. 2)Aa'fiyah Faiha: Kesihatan yg baik,pemaaf dan bunga dari Syurga.

kalau rezki ank lelaki niyaz aryan -kekuatan,doa harapan kalau perempuan khaula al azwar -sahabat nabi

3y ago

Khaulah Al Azwar bukan maksud sahabat nabi tapi pejuang wanita yang berani 🤗

Dayyan Talhah Dayyan - Pemimpin Yg Kuat Talhah - Nama Sahabat Nabi Dan Org Pertama Syahid Dunia & Akhirat ..

Muhammad Aryan -Kekuatan penuh *mmg anak ni diberi kekuatan yg penuh sama mcm maksud nama dia.. Alhamdulillah