Alhamdulillah 🤲

Alhamdulillah 🤲 saya selamat melahirkan anak perempuan..pada 15 Jun 2020 Emergency c zer...

Alhamdulillah 🤲
29 Balas

Alhamdulillah tahniah sis! Hehe lebat rambut bayi sis.. 😍selamat berpantang ya sis.. pelan2 pam susu dan hati2 luka tu, bnykkan berehat.. ubat zincofer atau zat besi jgn lupa ambil, supaya cepat sembuh luka jahitan sis..🤗 be happy mommy baby..

Alhamdulillah tahniah sis. Sy pon emergency czer jgk 17 jun 2020. Babyboy ❤️

Alhamdulillah taniah. Sama lah saya emergency czer.

Alhamdulilah tahniah awk.. Lebat rambut bby awk.

Alhamdulillah tahniah sis..lebat rambut anak..

Sama lh trikh tu... Sya ank prempuan jgk

Alhamdullilah.. tahniah sis.. lebatny rmbut

Alhamdulillah. Selamat berpantang sis.

Tahniah.. selamat berpantangg 💕💕

Alhamdulillah.. Tahniah diucapkan..