Jom cadangkan menu memasak anda!

Hi semua kesayangan min😘 Semua dah ada belum menu makan malam ni ya?😋 Kalau belum jom kongsikan apa menu yang boleh dimasak menggunakan bahan di bawah ini menggunakan #masakwithTAP 😉 Mungkin boleh bagi idea kepada yang lain kan🥰

Jom cadangkan menu memasak anda!
68 Balas

sup daging kari daging with kentang sup tulang pajeri nenas masak kurma daging goreng berempah... 😉✌

4y ago

kan..nyum3.. 😋skali makan xsedar byk kali tmbh..bila dpt pajeri nenasnye lauk..hehehe..kwnkn pajeri nenas dgn ikan msin gorg..huish..lg dap mkn ngn nsi pns..hehe

masa ni terasa nak mkn sup.....masak sup pun sedap nih...🤤

4y ago

Hmm sedap kan kalau malam malam makan sup 😌😋😂

Apa lagi menu yang menarik selain daripada menu² nih untuk ibu² mengandung?

4y ago

Banyak lagi menu menarik lain. Puan boleh tekan #masakwithTAP untuk tengok cadangan menu lain ya😉

Gulai, Sup, Kuih pon ada kot kalau tak silap, tp jarang didengar.

Nasi berperisa, sup, kari, kurma, aym kicap rempah

Masak pajeri terung pun sedap juge.. 😊

4y ago

macam mana tu?

kari ikan, ayam masak hitam or ayam masak merah.

kurma daging, sup kambing. alamakkk sedapnyaaq

masak kicap sup nasi minyak masak rempah kurma

Ayam masak merah..dn daging masak kicap..

4y ago

Ayam masak merah guna bahan ni ya😯 kena cuba ni