tak rasa penat

selama sya mengandung ni .... Saya tak pernah rasa penat ... bahkan sya dapat berkja smpai malam .. adakah kandungan sya ni shat ... risau pula ... 19week 5 day hari ni ...

10 Balas

sama.. cuma bila dah nak masuk 9bulan ni rasa makin slow dah sebab kt bawah ni pun dh makin sakit. kiki.. orang dok cakap tak macam pregnant pun,cergas lagi dari yang tak pregnant..siap join masuk gua tempurung masa 33wks,panjat 400 anak tangga lagi laju dari orang normal . mungkin sis pun akan rasa yg sama hujung2 nnti. enjoy your precious healthy and light weight now heheeee

Sama sy sis. Dari awal pregnant sampai skrg dah dekat 7 bulan tak rasa penat langsung, aktif bukan main lagi, exercise & mengemas rumah sampai 2 3 kali sehari. Sampai suami risau. 😅

Masa check up mesti dr ada update baby sihat atau macamana. Bagus la sis kuat buat kerja. Takpe teruskan. Bila dah tak larat tak mampu nanti lain cerita pulak 😅

Same mcm sy momy..tpi bile masuk trimester ke 3,momy akn letih..sbb baby smkin membesar dan baby dh ke bawah...semoga kuat smgat smpai melahirkn momy..

Sy pun sgt aktif diawal kehamilan, xsenang duduk, cuma beringat je selalu jgn lasak sgt..

👍 jangan lasak sangat takot terberanak awal..rasanyala..

Sme cm sye.. Sye 19 week jgk..Sye tk rse pent..

Jgn lasak sngt,tkut bby kat dlm tu yg penat..

Inshaallah sihat tu..

Untung nye cmtu.. Sy ank first n second cmtu gak.. Now preggy no3, rase xlarat jekk.. Mybe sbb jarak 5thun dgn no2..