tak rasa penat

selama sya mengandung ni .... Saya tak pernah rasa penat ... bahkan sya dapat berkja smpai malam .. adakah kandungan sya ni shat ... risau pula ... 19week 5 day hari ni ...

10 Balas

sama.. cuma bila dah nak masuk 9bulan ni rasa makin slow dah sebab kt bawah ni pun dh makin sakit. kiki.. orang dok cakap tak macam pregnant pun,cergas lagi dari yang tak pregnant..siap join masuk gua tempurung masa 33wks,panjat 400 anak tangga lagi laju dari orang normal . mungkin sis pun akan rasa yg sama hujung2 nnti. enjoy your precious healthy and light weight now heheeee