Hai, adkh yg mcm sya. Kandungan masuk 5 bulan. Pening kpala, rasa penat, kadang rasa nak muntah.

Kadang2 Risau

2 Balas

Saya pun mcm tu sis. Lepastu sekarang baru pakej nak mula alahan. Balik kerja je mesti dah mcm apa terbaring tido pun berdengkur2. Pinggang sy takyah kata. Kdg2 rasa mcm nak patah gayanya padahal baru 5 bulan. 😂

Normal. Sbb saya pun begitu. Sis cuba bnyakkan berehat. Pastikan diri sentiasa hydrated. Minum air banyak. Kalau mual try makan buah masam. Kalau makan asam asam bole la cuma moderate jgn bnyak sgt.