Kemalasan

Selama 5 tahun, menanti kehadiran anak ke 2.. alhamdulillah skrg dah 13w. Masalahnya, saya jadi seolah satu jenis kemalasan atau lemah badan, saya pun tak pasti.. Sapu sampah sikit, kemudian nak baring. Kejap2 nak baring.. Buat apa pun nak baring, keluar rumah pun tak nak. Dah 2 bulan macam ni, boleh bagi tips tak untuk cergas macam selalu..? Tak lalu dah tgk rumah tak terjaga mcm ni.

2 Balas

Hehhe.. sama lh kita sis.. 6 bulan batu saya jdi rajin balik..