Pertama kali jumpa doktor pakar O&G

Hello...selalunya kalau jumpa doktor pakar,sehari sebelumnya kena berpuasa tak ya?

4 Balas

tengok ar,klu Dy suruh tau x.mcm sy kena g lg sekali jumpa pakar sbb bby besar n air ketuban banyak,xda gdm ...ni kne repeat lg air gula kali ke3

2mo ago

gtu fhm dbb sy no 3 ni tba2 dr sroh buat check tkanan drah slama smnggu tp slang2 hri sbb dua2 ank xde pn gni dr pn xbg thu krana apa prlu gni tu smpai bli untk check kt umh

depends on awak nak jumpa untuk apa. kalau perlu puasa nurse akan pesan sebelum tu.

masa doktor kata kena jumpa pakar tu ada pesan suruh puasa tak?

Tak perlu melainkan awak dah diberitahu oleh nurse.