Pakar O&G

Hai nk tanye knpa saya 36w nnti kne jumpa pakar O&G ya? Sy xde msalah ape2 cuma sy positive GBS..ade kaitan ke ?

11 Balas

sama la , 36w ade appointment dgn o&g tpi saya mmg dri 16w wajib setiap 6w sekali dpt tarikh appointment gara” pernah masuk ward AGE in pregnancy o&g pegang sampai dh nk dekat due 🤣

mcm sy pon kena jmpe doc pkar jgk, tp dri awal pregnant ag sbb pnh gugur 3 kali, dan skunk positif gbs doc nk jmpe 36 week nnt utk bincang kedudukan baby, nk normal ke caesar

Mcm mana boleh tau kita nie positif @ negatif gbs? Kna pergi buat test sendiri ke? Sbb selalu check up misi xde ckp berkaitan GBS tu pun

11mo ago

Tq info 🩷

saya 36weeks dan GBS juga tapi takde kena rujuk pakar. Nanti sis share la ye sebab saya pun risau ni nak bersalin dgn GBS ni

sya kena jmp o&g utk decide mode delivery ... nk normal @ czer ... saya pun kena jmp O&g 14/6 ni ...

barangkali lh.. sllu klau kena rujuk pakar mmang ada mslh lhtu.. follow je..

Positif gbs tu masalah la sis Sbb bahaya utk baby dalm kandungan

samalaaa tpi sy takde masalah apa apa 36 w pun kene jumpa pakar og

11mo ago

Plan untuk mode delivery. Normal

Ada kaitan , sbb drg nak plan delivery and on antibiotik .

sy dh 38w xde pulak doc set jmpa pkr o&g. sama.gbs juga.

11mo ago

Okey🥰