Kenapa perlu jumpa pakar O&G

Hai mommy2 semua .. Saya sekarang ni 24week So means 6 bulan la ya.. Erm bulan 5 ni saya kena jumpa dengan pakar O&G untuk apa ya.. Btw saya ada GDM on ubat.. Memang akan Follow Pakar O&G la .. Saya tertanya2 juga Ok juga ke ?

2 Balas

Sy pon gdm on ubat. Masa 26w dah jumpa pakar dkt kk. Okay je jumpa pakar sbb dia akan explain lebih details, check kita tgk semua. Pastu boleh tanya mcm2. Sbb kes sy tak severe sgt dia just ckp jumpa sekali je.

Tak pasti pula kenapa. Kena tanya semula nurse/doc incharge.

12mo ago

Sdh tanya .. Saya ada masalah urik asid tinggi So kena g jumpa pakar o@g ..