Bekas positif covid

Sye nk tnya sape2 lps dcaj ada jumpa pakar o&g x?? Sbb isnin nnti sye kena jumpa pakar o&g ada sapa2 tau tk?? #ingintahu 31minggu#firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #1stimemom

1 Balas

Sy kena masa 19 minggu, dah discaj tu sy cuma pergi klinik utk scan dgr jantung baby je. Masa kt maeps tkde pun check jantung baby, dan sbb sy first baby masa tu tak ada rasa pergerakan baby lg. Cuma nk tau baby hidup lg atau tk je masa tu. tp jumpa pakar o&g tu tk ada. Rasanya tk perlu melainkan mmg stage teruk (4&5) dan ada keperluan utk jumpa

3y ago

ouh,,, sye stage 2,,tgh risau apa la yg nnti pakar o&g nk jumpa,,,hrp2 xde apa2 la,, doakn sye ya sis,, sye pun first baby ni😥