hrga??

Selalunya breastpump bpe ye hrga nye yg pling murah??

14 Balas

Sy ada extra breast pump baru belum pakai nak jual.. Brand treenie konvito rechargeable double pump.. Warranty 1 year and blom start lg sbb warranty ikut tarikh bersalin sampai baby setahun.. Sy beli pun murah RM139 masa baby fair nak let go RM120 only.. Reason nak jual dpt present breast pump dr kakak.. Kalau nak beli ws sy yer.. 0123645154

5y ago

Hmm mahal sgt la sis sya x mmpu sya cri yg bwh 50 je sbb sya bkn la kemampuan sgt sya org asnaf

Pasal breast pump ni, i menyesal beli yg manual sbb mmg xdan nk pump pakai tgn pun.. i ada real bubee double electric breast pump beli kat shoppee tak bukak lagi, brand new. Sis kemukan harga sis, kita tengok macam mana.. 😊

5y ago

Sis Farah Izzati. Wasep saya, 017-3527219 alamat sis.. saya post breastpump..

sy beli kt shopee je, rm28, ok je, siap suh adik try guna sbb kebetulan die tgh bf anknye skrg ni, kot la x ok senang bleh cari yg lain, hehehe...tp die ckp ok je,..😄

yup .. shoppe ,, jenama "real bubble" angaran harga rm,35-40 ,, double pump, berkualiti and murah ,, sye ngn biras semua pkai jenama tu .. heee

Sis try search dkt shopee..byk brand dan ada yg murah mengikut budget yg kita nak.. 😉✌

Hi sis.. u can find a 2nd pump for RM50 and below on carousel. Good quality ones as well.

Sis tgok dlm shopee ada yg rm35 banyak pilihan. Rm45 pun ada.

Depends mana u beli can try cari kat lazada n shopee

Depends brand jugak ada yg murah ada yg mahal

Real bubee. Tapi kurg sesuai utk heavy duty