Minum air gula 15 weeks

Harini kena minum air gula..sy minum perisa blackcurrant sejuk. Sedappppp sgt. Alhamdulillah result pun okay🤲🏻

Minum air gula 15 weeks
37 Balas

Saya Nak Tanya... Kenapa perlu minum iar gula ye... Sebab dulu masa saya mengandung.. Nurse ada tnya.. Saya dah minum air gula ke.. Saya ckp takde lagi.. Sebab doktor takde ckp apa2 pun.. Nurse tnya umur saya.. Saya ckp 25tahun..oh dia kata.. Tak bole lagi..haha saya tak fhm maksud dia😂mungkin Kah saya time Mengandung ok je tiada masalah..

3y ago

Oh mcm tu..

sya dh msuk 31weeks kandungan .. xdpat lagi mnum air gula .. xthu la bila kne .. setengah org kata semua ibu mengandung akn merase air gula .. setengah org plk ckap klau xad ap2 masalah mcm berat bdan naik mendadak atau lain2 xpyh mnum .. confius 😅😂

3y ago

lau xda masalah dy org xbg minum air gula..mcm sy pn masa mengandung smpai bersalin x minum air gula...walaupn umr dh lebih 25tahun..alhamdullilah..

untung awak minum air gula ada perisa. saya buat appointment dekat klinik kesihatan shah alam minum air gula tanpa perisa. menahan rasa nak muntah & pitam. x sedap langsung tapi terpaksa habiskan.

Post reply imageGIF

Untungnyaaaaa..sy dulu g kk sendayan, dpr air gula yg mmg gula perai tu dibuatnya air..sakit tekak sbb manissssss sgt 🤦‍♀️ pengalaman paling menakutkan kna minum air gula tu kekekeke

3y ago

Kan?? Nurse kt kk siap ckp 'haaa sedapkan manis tu?'..kita ni tak tertelan dh air gula tu 🤣🤣🤣

sy isnin in dh 3 kali minum 🤣😂 so far xde pape . isnin ni xtahu laa doa2 kn sy semoga bby sy sihat .. alhamdulilah sy suka air gula 🤣😂

Untung nya.. Sy kne minum yg plain 2 kali plk tu... Adoiii kembang tekak smpai x tido malam dibuatnya.. Nk telan pon amik masa 1 jam lah 😂

sy dpt y plain..alhamdulillah skli teguk je.tp sy mcm ketagih pulak nk minum..hahahahahah..siap tanya misi..blh minum lg x..

3y ago

sdp laa..x thu npe org ckp x sdp..ahahahahah

wah.. bagusnya. saya selalu dapat perisa air oren dari 13 tahun dulu smpaila tahun lepas last pegnen 😂😂😂

sy selasa ni first time kena minum air gula..xtau apa rasa..tp tgk sis ckp mcm sedap lak 😂😂

Oh, sy 12 weeks on end of this month kena minum. Wajib katanya sekarang utk umur 25 thn ke ats