Doakan saya Dan baby

Selalu sangat baca post mommy2 miscarriage... Kesian kat mommy2 Yang lalui Tu, hanya dorang jer paham perasaan dorang.. sedih bila baca post camtu.. saya takut sangat... Saya baru 23 week, hari2 risau baby dlm perut ni. Kalau baby tak gerak satu Hari, mula la risau.. tapi saya pikir baik2 je, yelah nak tenangkan diri Dan percaya pada baby, juga percaya pada rezeki Yang Allah bagi ni... Tapi yelah, hati Dan perasaan ni kita sendiri je Yang tahu. Saya selagi tak bersalin, selagi Tu tak tenang... Hari2 doa moga baby dlm perut ni sihat walafiat Dan Di permudahkan segalanya... 5 taun menanti rezeki ni, so harap sangat Allah melindungi baby saya Dan saya... Harap sangat segalanya dipermudahkan... Saya pun turut mendoakan semua mommy2 Yang tengah preggy Semoga semua berjalan dgn lancar & dikurniakan baby Yang sihat & Semoga selamat melahirkan baby masing2.. bagi Yang miscarriage Tu, ucapan takziah saya ucapkan Dan Semoga mommy2 tabah & Semoga pintu rezeki untuk dapat baby lagi dibuka satu Hari nanti... Amin~

4 Balas

In sya Allah..bila dh sampai thp tu..agak selamat ckit..byk yg keguguran bwh dr 13w