I cant feel the baby

Assalamualaikum, hi semua mommy2 yang comel semoga semua dalam keadaan sihat dan happy Saya sebenarnya worried about the baby, because im already 19weeks 2days, yang saya risau nya bila baca ada mommy2 post about they can feel the baby and felt so ticklish, saya tak pasti pergerakan baby tu macam mana sebab ada kalanya sakit perut tapi bukan macam sakit perut, just that saya tak ada pun rasa sampai geli #Buntu #firstmom #pleasehelp

2 Balas

first mom lmbt rasa biasa 20-24w...if perut tebal mmg lmbt rasa tp by 24w dh kena rasa..bykkan doa tau minta Allah bg rasa tu so that awak x overthinking

1y ago

inshaAllah baik2 je..sy pn pnh rasa mcm ni awal2 hr tu..takut nk scan sblm ada rasa2 ni..tp tula..kita ada Allah kan..doa byk tau.sy doakan smuanya baik2 utk awak n anak...nnti update tau:)

Takpe sis InsyaAllah nti 20w ke atas dpt rasa baby gerak2 tu. Mmg ikut badan masing2 ada yg rasa awal ada yg lambat sikit. Stay positive ye💞

1y ago

Ye ke, sebab takut dan risau, esok ada kk appointment, gementar dan takut pun ada .. cuma nak tanya doc jugak, masa last month check ada tengok baby gerak2 .. In Sha Allah Semoga dipermudahkan esok