appetite

selalu rasa lapar sangat mcm nak mati tp xda selera nak makan, Allah ja tau mcm mana siksa nya

24 Balas

Sme cm sy mse awl2 ritu...prut lapa tp ape pun xleh telan xleh slh mkn msti klua blik...2bln straight mmg muntah saje2 1hari smpi 5x...refer hospital dripped air...sy cuma mampu mkn jambu batu ltak garam mnum air pns nes O...pastu sy try sandwich subway bhasil...lme2 branikn diri mkn bubur nasi kosong hya ltak garam je...kne cuba juga mkn ikut tekak rse nk mkn ape...mse sy dlm keadaan cmtu husband pantang dgr ape yg hdung sy tbau maknan mst die cri sbb hya mknan tu je bleh dmkn...mmg struggle sgt...