Lost appetite

Hi mommy. Im first time mommy and 9 weeks pregnant. Macam mana nak encounter kurang selera makan ya ? I lapar tapi selera selalu takda. Makan sikit sangat sampai turun berat badan. Normal ke ni ? Thanks ! ❤️

2 Balas

hi mommy.ya sama mcm sy. sy pun kurang selera mkn preggy ni. skrg bru msuk 8 weeks. mkn roti je bru ada slera skit

normal. sy Ada smpai 13w. lepas tu makin kurang tp sngt memilih mknan. kena try n error byk kedai makan