appetite

selalu rasa lapar sangat mcm nak mati tp xda selera nak makan, Allah ja tau mcm mana siksa nya

24 Balas

Yee sy fhm sgt perasaan sis tu...sbb sm mcm sy..dr mula preggy sy alah teruk smp kndungan 9week..sekarang kndungan dh 13week alah memng dh xde..tp selera mkn still xada lg..tp perut lapar yg amat2 sbb ade mkn vtmn dr kk kan...pkse kn dri juga la mkn ckit..jnj ade mkn doc n nurse ckp..law pkse sumbt juga mau keluar blk...