posisi tidur

selalu mummy2 tidur mcm mana?? kalau asyik mengiring ke kiri je lenguh jugak.. betul ke tidur terlentang dan mengiring ke kanan x elok?? hmm..

3 Balas

Sy xleh tido melentang or mengiring ke kiri dri awl prgnant smpai berslin tido ngiring belh knan je lnguh hbs bdn p lau tkr ngiring belh kiri jdi sesak nfs sma cm tido telentang xleh nk nfs

2y ago

Sama sya pon dri sebelum preggy memang suka tidur mengiring ke kanan , tpi sejak preggy ni trpksa la sya mengiring ke kiri , tapi klau saya dh skit pinggang n lenguh mengiring ke kiri , lantak lh sya mengiring ke kanan jgak yg penting selesa