posisi tidur

selalu mummy2 tidur mcm mana?? kalau asyik mengiring ke kiri je lenguh jugak.. betul ke tidur terlentang dan mengiring ke kanan x elok?? hmm..

3 Balas

Sy xleh tido melentang or mengiring ke kiri dri awl prgnant smpai berslin tido ngiring belh knan je lnguh hbs bdn p lau tkr ngiring belh kiri jdi sesak nfs sma cm tido telentang xleh nk nfs

2y ago

Sama sya pon dri sebelum preggy memang suka tidur mengiring ke kanan , tpi sejak preggy ni trpksa la sya mengiring ke kiri , tapi klau saya dh skit pinggang n lenguh mengiring ke kiri , lantak lh sya mengiring ke kanan jgak yg penting selesa

Kalau awl lg boleh je tidur terlentang awk...lps tu trimester kedua tu kalau nk telentang letk bantal blkg bdn..so dia xtelentang sgt

Boleh tidur mengiring sebelah kanan/ kiri. Elakkan tidur terlentang kalau dah masuk trimester kedua.

4y ago

ok trma ksih ye