Stretch marks

Selain vaseline, ble suggest any product tuk kurgkan stretch marks? Thanks in advance kpd yg merespon ?

9 Balas

Try pakai deildaz serum stretchmark. Really work it dan Tak melekit Pon. Ramai dah try serum tu boleh hilangkan stretchmark degil dan pencegahan awal. Instagram dia @deildaz_malaysia.

Palmer's cocoa butter for strechmark. Boleh guna masa mengandung dan lepas bersalin jgk

5y ago

Beli dkt watson atau guardian ada

Sya guna bio oil..dri awal pregnancy..lps bersalin menang x ada strech mark

guna minyak zaitun dr awal kehamilan -hingaa nk bersalin🙂🙂

Sy guna jenama pureen for stretch mark.. wangi..

Palmer's cocoa butter

Bio oil bagus

Aloe Vera gel

zaitun gamat