Sakit tulang punggung

Sekrg pregnant 26week, normal ke sakit tulang punggung belah kanan? Sakit sampai ke tulang pinggul. Kiri tak sakit. Mlm2 xlena tidor

12 Balas

sy yg 31w ni ya allah.. nk mngiring dri kiri ke kanan,kanan ke kiri siksanya smpai trgelak2 sbb ni lh nikmat pregnant.. nk bgun dri duduk tu mak aiiiii... tulang pelvik pn dh sakit.. tp lalui jelah.. alhmdulillah allah izin sy rasa preg lg setelah ank sulung 8tahun...

3mo ago

Normal.. Sabar.. Saya plk 33 sakit pingang v sakit.. Sabar.. Itu lah sakit mengandung terpaksa kita hadapi..insyallah semoga allah permudahkan urusan kelahiran ank selamat, sihat dan baik amin

sama la saya.. sampai tahap solat pon kena baring ja.. nak buat apa pon x bole..xsanggup hadap sakit sangat.. mintak doc pakar refer fisio.. alhamdulillah.. sekarang dah ok.. 2 minggu jugak la x bole jalan betul..

3mo ago

huu..sy ada 4 bln plus lg perjalanan.dah jumpa Ortho mmg dia pun x advice buat apa2 procedure. bertahan selagi boleh. semoga Allah permudah urusan kita and semua ibu2 yg mengandung

Normal, tandanya baby makin membesar, saya 33W pun sakit pinggang macam apa, tak boleh duduk lama makin sakit kak ui 😂

sama laa sy pun..xlena di buatnya nk tdo🤣pastu buat kerja sikit dh trasa sakit sgt dh

sama la tapi Sy bru 21w. kadang tk blh gerak sb rasa tertarik urat blkg

norml sis sy yg 32w ni da kne hehe.. kdg³ nk grk pon sush

Saya baru 10w pun dah sakit. Sciatica namanya 🥹

normal sis. kena buat senaman

Normal.. lpas bersalin nti hilang