siapa 24w hri ni ? kite geng?

Sekejap je msa berlalu kan, Msuk 6bulan dh.. hnya tggal 3bln je lgi.. makin msuk bln strusnya makin cpt penat.. normal ke gtu?

11 Balas

Sya 24w 6d..mmg cpt smput apa g kpla bby msi di ats tmbh smput lh,mkn pn x blh bnyk sbb akn cpt knyang n smput sbb bby kpla masi di ats..moga kta sntsa sht2 sllu..Aamiin

Normal sangat. Masa mula2 pregnant tu rasa mcm lama lagi nak 9 bulan. Tapi dah nak masuk 7 bulan, rasa mcm sekejap je masa berlalu. Semoga dipermudahkan semuanya

Hai geng! Sy 24 week hari ni.. mmg cepat penat kan. Lagi satu, sy mudah rasa mengah pas tu nak tarik nafas panjang tu susah. Mcm semput pun ade.

Normal. Bby makin besar. Makin berat nk bawak. Himpit segala organ kita.

5y ago

Semoga dipermudahkan sis

Normal.. moga d permudahkn nnt..

Normal. Semoga dipermudahkan.

Hi same team here 24weeks

Same... 24w jgk ari ni...

Sy 24w 6 day😊

Sy 25w