Baby newborn batuk

Baby sy hri ni msuk hri ke 24. Ni dh msuk hri ke 5 batuk. Apa patut sy buat?mcm2 jenis mnyak dh saya beli tp masih sama. Kahak pn dh disedut msa warded

4 Balas

anak saya baru je haritu baik dari selsema dan batuk ...anak saya sebulan lebih ...saya lekapkan daun sirih yang telah dilayur dan sapu minyak telon dkt daun sirih tu ,lekapkan kt dada and belakang badan dia...

warded berapa hari sis? anak saya pun batuk2 jugak haritu. tapi batuk kering. warded 2 minggu. doktor on antibiotik Dan oksigen. lepas tu dah okay. cuma sekarang dia terbatuk2 bila menyusu je tapi kadang2

boleh try tgk video ni, klau ada yg blum try bleh try https://www.facebook.com/omeykids/videos/1060657847831674/?app=fbl

pergi hospital