Musim Durian

Sekarangkan musim durian,mesti ibu2 teringin nak makankan..ada tak yang pernah makan durian or tempoyak masa preggy??ada effect teruk tak?saya tmakan tempoyak tadi..tapi risau effect plak..korg ok tak?

12 Balas

Sy mkn je.. awal² prgnant dlu pn durian tgh byk, skrg dh nk bersalin pn musim durian.. awal² dlu mmg teringin sgt, mkn 3 ulas je lepas tu terus rasa cukup dh.. last week mkn lg, smlm mkn lg.. alhamdulillah xde apa² jd.. jgn g melantak sampai sebiji sudahlaaa

5y ago

Sbb masih awal2 preggykan..so,dh mkn bru nyesal..tp xdela byk sgtkn..