makan tempoyak

saya baru teringat ,tempoyak dari durian, tapi saya ada makan tempoyak, ada side effect tak kt baby. saya takut. 😭 .

2 Balas

banyak sangat ke makan nya tu ?? saya pun tak tahu lah dulu saya makan durian banyak masa mengandung lepastu gugur 😢 serik nak makan durian dah… masa tu musim pulak mmg takleh tahan… tapi kalau awk makan sikit je InshaAllah takde apa… Cuba minum air barley sejukkan badan balik… Pastu minum air masak byk2

hri tue awl2 hamil sya pun ada mkn durian jg, byk plak tue.. alhamdulillah xda apa2 berlaku.. ikut ketahanan badan masing2 jg kot. kalau was was , lebih baik hindarkan atau makan secuit saja asal lepas gian..