Assalammulaikum hye mommy2x..nak tnya sya da 29hari lewat period tpi upt still negatif...

Sekarang rsa perut cramp ,puting susu sakit...ada ka sya prgnt atau tdk....da buat upt 3 kli tpi still negtif ..upt first 3 hri lewat period..upt kedua 7hri lewat still negatif n last dua minggu lewat period upt still negatif...sya period x tratur...

5 Balas

Saya pernah mcm ni. Siap pergi kpj scan rahim scan perut kot ada pcos ke cyst ke takde pape alhamdulillah. Dr kata masalah hormon. Bulan 3 kalau tak keluar gak dr nak bagi ubat turun darah, atau ubat hormon camtu. Tapi lega darah keluar sendiri dan teratur dah 3 bulan. Saya makan ubat GLA shaklee sebulan terus okay dah teratur je.

2y ago

oowhhh.. mgkin sis..sya pun mcmtu jga da buat scan n medical cek up..dr ckp xda apa2x jga...ah shaklee punya product oky tu...