Assalam hye mommy2x

Nak tnya nhe.....hritu cek upt time delay 4 hri upt negative....lpastu lewat 6 hri sya p klinik swsta cek upt still negative n dr scan xmengandung pun....skrng di hri ke 14 lewat period kluar darh tpi wrna coklat2x tpi xbnyk pun..skrng xda pun tnda drh bnyk kluar ..ada thu x knpa mcmtu? Ada ka mengandung???ada x mommy2x yg prnh mengalaminya?

2 Balas

sometime it just hormones dh kalau dr pn ckp x pregnant..tak pn pergi la klinik lain pulak

Try clear blue.. Atau pi klinik balik.. Mg ad rzki awk.. Doakan sy pn hamil.. Aamiin

2y ago

oky awkk...Aamiin...smga awk pun cpt hamil....