PERIOD LEWAT

salam momies n preggers out there.. period sis lewat msok arini da 7hari.. upt still negatif.. kenape yer??..

9 Balas

sis...tnggu mnggu depan ye..nnti bole check lagi ... sye pula 5 hri je period..lpas tu stop...sok nye bdn rse panas...jntung brdegup laju...chek upt dan opk -ve ... tp tgk prut buncit...risau jgk..😥😥😥..hmm

sy dlu slalu mcm ni.. lewat smpai 14hari. mula mngharap la upt double line. d rumah upt byk, sepanjang lewat period tu hari2 cek upt. tp semua -ve. last2 lepas lewat 2 minggu, period.

mungkin sbb hormon jer xpregnant pon..kalo pregnant mungkin hcg rendah..pape pon..semoga ada berita baik utk sis..🤗

tggu seminggu lagi..cek upt balik..kalau takde pape gak kne pegi jumpe doctor utk cek

M b gangguan hormon. Klu nk detect hcg pun masih awal. Try lagi seminggu

Biasalah tu sis klu lepas kawin period sedikit terganggu aka sbb hormon.

ganguan hormon & stress

bleh jd sbb gangguan hormon sis..

Terlalu stres/hormon xstabil