Lewat period upt negative

hi mummys semua, normal ke lewat period 7 hari tp upt still negatif? 🥲#SeriusTanya #ingintahu #bantusharing #bantujawab

6 Balas

Saya haritu pon macam ni, first time lewat 7hari. Sebelum ni okay ja period. Pastu elok beli pregnancy test hari ke7 tu tiba2 period. Bukan rezeki lagi time tu 🥲 awak cuba tunggu lagi beberapa hari then buat test semula.

2mo ago

sama jugakk .lewat seminggu...beli upt.. time nak test time tu lah dia period

period jenis regular tak? kalau ya, normal, kdg2 hormon tgh tak stabil. mcm sye dlu hari ke 10 delay bru detect ve.

2mo ago

ye blh jgk. tggu lg smnggu delay bru buat semula test

klu period regular, slalunye klu preggy, 7 hri delayed tu da terg da..

normal. kalau suspect pregnant boleh retest every 2 days

Tunggu lagi sekali kitaran haid, tengok macamana

2mo ago

maksudnya? 😅😅

period teratur?

2mo ago

ya saya setiap bulan dtg period 🥺 cycle bru ni 35 hari