Assalammulaikum hye mommy2x..nak tnya sya da 29hari lewat period tpi upt still negatif...

Sekarang rsa perut cramp ,puting susu sakit...ada ka sya prgnt atau tdk....da buat upt 3 kli tpi still negtif ..upt first 3 hri lewat period..upt kedua 7hri lewat still negatif n last dua minggu lewat period upt still negatif...sya period x tratur...

5 Balas

hi sis.. mcm mna prkmbgn sis ? prgnant ke..sbb skg sy alami yg sma...

1y ago

iya btl kak gguan hormon.. sy cek klinik dia bg ubat turun priod plak ..